Daarom kiezen paren voor mij als zelfstandig trouwambtenaar

Daarom kiezen paren voor mij als zelfstandig trouwambtenaar

Ik ben daar altijd benieuwd naar en ik kan me goed voorstellen, als jullie gaan trouwen, dat je dit ook best wilt weten. Wat is dan beter dan die redenen delen!

Ik vraag er vaak naar: Waarom jullie eigen trouwambtenaar? Hoe kwamen jullie bij mij terecht?
Gelukkig blijkt mijn website www.trouwbureauamsterdam.nl goed vindbaar maar nóg fijner is dat mijn naam als trouwvrouw binnen de gemeente Amsterdam goed bekend is. Bij trouwlocaties, maar zéker ook bij de paren die ik inmiddels een jawoord heb mogen vragen. Eerlijk is eerlijk, er is geen betere reclame dan mond op mond reclame en die krijg ik, vanuit zowel de locaties als de paren, volop. Fijn!

Bij de gemeente Amsterdam bestaat er geen lijst met trouwambtenaren waaruit bruidsparen kunnen kiezen. Meestal is het niet eerder dan 4 weken voor de ceremonie dat bekend is wie hun trouwambtenaar gaat zijn. En dat kan heel goed uitpakken, zéker, maar ook niet. En hoe belangrijk vinden jullie dan de ceremonie, die eigenlijk het belangrijkste deel van de dag is? En dat is dan direct ook de reden waarom bruidsparen voor mij kiezen als hun trouwvrouw. Wij hebben al ruim voor de trouwdatum contact, soms al wel anderhalf jaar, wat rust geeft en vertrouwen.

Het gebeurt ook dat paren helemaal NIKS willen in de ceremonie en juist daarom bij mij terecht komen. Om zeker te zijn dat ze ook echt NIKS krijgen. Niet tóch een kleine speech of tóch een gedichtje. Niks is niks.

Of paren die kiezen voor een hele intieme setting en een hele persoonlijke toespraak willen waarbij iedereen betrokken is. Paren die zeker willen zijn dat de ceremonie ook in het Engels kan en paren die mij behalve de ceremonie ook hun officiële papieren laten verzorgen.

En heel blij ben ik ook met de doorverwijzingen van fotografen. Die zien zo veel trouwambtenaren aan het werk, als ze dan juist jou noemen is dat voor mij echt een hele eer.

Gaan jullie trouwen en hebben jullie nog niet nagedacht over degene die jullie huwelijk gaat voltrekken? Willen jullie zelf bepalen hoe de ceremonie eruit komt te zien? Denken jullie daarbij in termen als “persoonlijk” “humor” en “informeel maar echt”, dan sluit dat perfect aan bij de manier waarop ik de ceremonies verzorg. Ik zeg het heel eerlijk, “stijf en formeel” dat gaat me niet lukken.

Het allerbelangrijkste is dat jullie ceremonie is zoals jullie zijn. Wees jezelf, dan krijg je er het meeste van mee. Ik geef jullie een hoop tips die ik vanuit eigen ervaringen kan delen, maar jullie bepalen hoe het eruit komt te zien. Fijn toch?!

Eén antwoord op “Daarom kiezen paren voor mij als zelfstandig trouwambtenaar”

  1. Ik ben op zoek naar een BABS die mijn vrienden op Donderdag 15 September 2016 kan trouwen. Bent u eventueel beschikbaar en zo ja wat zijn de kosten ?

    Hartelijke groeten,

    Mirjam Gelink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.