Service

De service van Trouwbureau Amsterdam gaat daar verder waar de gemeente stopt. Om wettig te kunnen trouwen moet je écht bij de gemeente zijn, maar dat kan ook makkelijker. Beiden een drukke baan en kunnen jullie moeilijk tijd vrij maken om de melding voorgenomen huwelijk te doen of de reservering? Laat mij dat voor jullie regelen. Zeker vanuit het buitenland is het heel eenvoudig om de reservering via Trouwbureau Amsterdam te laten lopen. Dan hoeven jullie geen tijd vrij te maken als jullie in Nederland aangekomen zijn om nog een betaling aan het loket te regelen.

Na ruim 15 jaar ervaring bij de burgerlijke stand weet ik welke documenten nodig zijn, hoe jullie een machtiging kunnen geven en waar de reservering gedaan moet worden. Ik kan jullie online alle documenten sturen om in te vullen en te ondertekenen en ik ga daarna voor jullie op pad.

Als jullie het huwelijk in het buitenland moeten laten registreren kan ik zorgen dat jullie de juiste stempels en legalisaties op de akte krijgen. Ik weet de weg. Per aangetekende post krijgen jullie dan de akte thuis gestuurd. In het buitenland via DHL.