Trouwen in Amsterdam

[rev_slider Trouwlocaties_1]
Trouwen in Amsterdam

In Amsterdam was ik 12 jaar lang ambtenaar van de burgerlijke stand en in die functie heb ik vele huwelijken mogen voltrekken. Dat kan gelukkig nog steeds! Vanaf 1 maart 2014 werk ik als zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker, wat betekent dat  ik jullie overal als zelfstandig trouwvrouw kan trouwen of jullie ceremonieel aan elkaar kan verbinden. Trouwen jullie in Amsterdam op een partnerlocatie dan dat geeft jullie een voordeel! Over een prijs is altijd te praten. Onder het kopje <meer>  vinden jullie mijn tarieven.

Als jullie trouwen in Amsterdam betalen jullie de leges voor de gemeente bij het stadsdeel waar jullie trouwlocatie is gevestigd. Jullie maken een reservering en hier kunnen jullie aangeven dat jullie een voorkeur hebben voor mij als ambtenaar. Ik zal zelf voor deze benoeming zorgen, dat hoeven jullie niet te doen. De leges van het stadsdeel staan dus los van mijn leges! Ik zou het vervelend vinden als jullie voor een verrassing komen te staan.

Trouwen kan in Amsterdam op de meest fantastische locaties! Afhankelijk van de trouwlocatie moeten jullie dus een reservering doen. Als jullie beiden Nederlands zijn kan alles online worden geregeld, anders is een afspraak bij een van de stadsdelen nodig.

Kijk ook eens op mijn pinterest-bord waar ik mijn foto’s verzamel van de locaties in Amsterdam die ik heb mogen bezoeken.

Klik hier voor de leges van 2022 die de gemeente Amsterdam hanteert.

#TrouweninAmsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.