Trouwen in Amsterdam

[rev_slider Trouwlocaties_1]
Trouwen in Amsterdam

In Amsterdam was ik 11 jaar lang ambtenaar van de burgerlijke stand en in die functie heb ik vele huwelijken mogen voltrekken. Dat kan gelukkig nog steeds! Vanaf 1 maart 2014 werk ik als zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker, wat betekent dat  ik jullie overal als zelfstandig trouwvrouw kan trouwen of jullie ceremonieel aan elkaar kan verbinden. Omdat ik in Amsterdam woon bereken ik hiervoor een andere prijs dan voor de huwelijken die ik op locatie in het land voltrek. Trouwen jullie in Amsterdam op een partnerlocatie dan geeft jullie een groot voordeel! Over een prijs is altijd te praten. Onder het kopje <meer>  vinden jullie mijn tarieven.

Als jullie trouwen in Amsterdam betalen jullie de leges voor de gemeente bij het stadsdeel waar jullie trouwlocatie is gevestigd. Jullie maken een reservering en hier kunnen jullie aangeven dat jullie een voorkeur hebben voor mij als ambtenaar. Ik zal zelf voor deze benoeming zorgen, dat hoeven jullie niet te doen. De leges van het stadsdeel staan dus los van mijn leges! Ik zou het vervelend vinden als jullie voor een verrassing komen te staan.

Trouwen kan in Amsterdam op de meest fantastische locaties! Afhankelijk van de trouwlocatie moeten jullie dus op een stadsdeelkantoor de reservering doen. Of láten doen! Ik kan deze taak voor jullie uit handen nemen, zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Een extra service van Trouwbureau Amsterdam. Kijk ook eens op mijn pinterest-bord waar ik mijn foto’s verzamel van de locaties in Amsterdam die ik heb mogen bezoeken.

Klik hier voor de leges van 2019 die de gemeente Amsterdam hanteert. Helaas heeft de gemeente haar prijzen enorm verhoogd. Een gemeente mag niet meer berekenen dan dat een product kost. Jullie kunnen bezwaar indienen en een kostenoverzicht vragen.

#TrouweninAmsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.