Waarom een eigen trouwambtenaar

Als jullie bij een gemeente een huwelijksdatum vastleggen en hiervoor de leges betalen, dan zijn in deze leges ook de kosten van de trouwambtenaar van de gemeente opgenomen. Deze trouwambtenaar zal beslist zijn of haar uiterste best doen om van jullie ceremonie iets moois te maken. Waarom zou je dan kiezen voor een eigen babs?

een paar redenen:

  • Voor jullie huwelijk regelen jullie alles tot in de puntjes. Tot de kleur van de lintjes rond de servetten toe. Waarom dan wachten op het contact met de trouwambtenaar wat over het algemeen pas 4 weken voor jullie huwelijk plaats vindt. Terwijl deze babs zo’n enorm aandeel in jullie dag heeft.
  • Doordat jullie veel eerder contact hebben met jullie eigen babs, kun je veel beter nadenken over de ceremonie. Het is tenslotte jullie ceremonie en daar mag je helemaal jullie eigen invulling aan geven. Bovendien kun je, als jullie dat willen, ook vaker contact hebben.
  • Een kennismaking is geheel vrijblijvend. Als er met mij geen klik is, kan ik jullie doorverwijzen naar collega’s waarvan ik weet dat zij op een professionele manier jullie ceremonie kunnen verzorgen.
  • De babs die vanuit de gemeente werkt heeft vaak regels meegekregen waar hij of zij zich aan moet houden. Ook een zelfstandig trouwambtenaar houdt zich volledig aan alle wettige vereisten, en weet daar op een creatieve manier mee om te gaan, waardoor een ceremonie een andere vorm kan krijgen.
  • De gemeente babs krijgt voor maximaal 5 uur betaald, waarin de kennismaking, het schrijven van de speech, de voorbereiding en de ceremonie vallen. Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik meer tijd en kan zo veel meer aandacht geven aan jullie en aan jullie ceremonie. Zo besteed ik tussen de 10 en 15 uur aan een ceremonie.
  • Je kunt je eigen trouwambtenaar kiezen en daarin is heel veel keus.
  • Trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar kan overal! Oók ceremonieel. Zelfs in het buitenland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.