Wat doe ik

Museum van Loon

Trouwambtenaar en ceremoniespreker
Wat is het verschil? Trouwambtenaar ben ik op een moment dat ik officieel een huwelijk voltrek en de akte als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mag tekenen. Ceremoniespreker ben ik als ik jullie huwelijksceremonie leidt zonder daarbij officieel een jawoord vraag maar wel een belofte, die jullie aan elkaar met je hart doen. En dat is toch de essentie: Ja tegen elkaar zeggen, ja tegen een leven samen, ja tegen de liefde, ja met heel je hart.

Als trouwambtenaar maar ook als ceremoniespreker kan ik jullie een huwelijksceremonie geven zoals jullie die willen. Trouwen anno nu. Jullie bepalen hoe het eruit komt te zien. Zolang ik me aan de wettelijke verplichtingen houd die een ceremonie met zich mee brengt, kan ik de ceremonie helemaal indelen naar jullie wensen. Garantie voor een goed huwelijk kan ik niet geven, wel voor de start ervan.

Een ceremonie in het Engels
Geen probleem. Tijdens mijn vele Jaren als trouwambtenaar in Amsterdam, heb ik al heel wat ceremonies in het Engels mogen voltrekken.

Extra service
Doordat ik ook als ambtenaar van de burgerlijke stand werk en de administratieve en wettelijke aspecten door en door ken, wil ik daar bruidsparen mee helpen. Als ambtenaar ben je gebonden en mag je veel minder service verstrekken, maar nu kan ik juist dat doen, waar het bij de gemeente ophoudt. Kijk onder het kopje “Extra Service” voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.