Wat is Trouwbureau Amsterdam

Trouwbureau Amsterdam is behalve een professioneel trouwambtenaar, een plek waar bruidsparen die in Amsterdam willen trouwen ook al hun administratieve zaken voor de huwelijksvoltrekking kunnen regelen. Geen tijd voor de ondertrouw of om naar het gemeentehuis te gaan om de reservering te doen of aktes op te halen? Ik doe het voor jullie! Wonen jullie buiten Amsterdam of zelfs buiten Nederland? Ik ga voor jullie op pad. Zelfs een bruiloftverzekering zit in het pakket van Trouwbureau Amsterdam. Oók voor paren uit het buitenland!

Na elf jaar als ambtenaar van de burgerlijke stand in Amsterdam te hebben gewerkt, heb ik gemerkt dat de service van de gemeente lang niet toereikend is voor bruidsparen. Het kan veel eenvoudiger, en ik weet de weg.

Paren die in het buitenland wonen hebben een akte nodig om ook in hun woonland het huwelijk te kunnen registreren. De administratieve rompslomp van de legalisaties kan ik voor jullie verzorgen. De akte wordt keurig via DHL bij jullie afgeleverd.

Trouwbureau Amsterdam is waar op 1 plek alles te regelen is, makkelijk, snel en online! Hier start jullie trouwdag! Mijn doel is om de beste service te geven en de trouwbranche in Amsterdam daarmee professioneler te maken.

Trouwbureau Amsterdam is geen weddingplanner. Ik kan jullie helpen met contacten vanuit mijn trouwbranchenetwerk. Contact die ik alleen geef als ik er zeker van ben dat ze hetzelfde doel nastreven en zich voor 110% inzetten om van jullie trouwdag het beste te maken wat je je kunt wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.