Wie ben ik

[rev_slider Trouwvrouw]

Ik ben Andréa Schipper. Ik werd in 1965 geboren in het Zeeuwse Kloetinge en kwam 2000 in Amsterdam wonen. Hier heb ik tot 2020 met veel plezier gewoond maar inmiddels woonachtig in de Betuwe. Maar trouwen in Amsterdam blijft natuurlijk fantastisch dus kom ik daar graag heen voor Trouwbureau Amsterdam!

Trouwambtenaar ben ik sinds 2003. Ik wilde al veel langer trouwambtenaar worden, maar toen ik in Zeeland woonde was de enige mogelijkheid om dat naast mijn eigen werk te doen,  buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand dus (babs) en dat was toen geen optie. Eenmaal in Amsterdam werd ik ambtenaar van de burgerlijke stand en daarbij hoorde ook het voltrekken van huwelijken. En vooral dat deel van mijn werk werd een passie.

Inmiddels heb ik al honderden huwelijken mogen voltrekken. Op de meest uiteenlopende locaties. Wat ik het allermooiste vind van mijn vak is dat ik elk huwelijk weer de uitdaging heb om de ceremonie nèt dat beetje extra mee te geven. En sinds ik als zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker werk is de lat veel hoger komen te liggen, wat de uitdaging alleen nog maar groter maakt.

Als trouwambtenaar heb ik een groot aandeel in een heel speciaal moment van twee unieke mensen. Dat ben ik me ook heel erg bewust en het is aan mij er alles aan te doen om daar alles uit te halen wat erin zit.

Daarnaast ben ik oprichter en erebabs van Matrimonium, vereniging van trouwambtenaren. Matrimonium_Logo

Trouwvrouw in The Grand
Fotocredits: Totaalfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.