Andréa Schipper-Vosveld, trouwvrouw. Vrouw van Fred, oma van Nathan en baasje van Sky.

In 2003 mocht ik in het Filmmuseum in Amsterdam mijn eerste huwelijk voltrekken. Geweldig! Zenuwen had ik niet, ik vond het vooral super leuk en enorm speciaal dat ik dat mocht doen. Ik werkte 11 jaar als ambtenaar van de burgerlijke stand in Amsterdam en heb de meest uiteenlopende ceremonies mogen verzorgen. Ieder op zijn eigen manier speciaal, passend bij het bruidspaar en nooit gelijk. Dat maakt het nou juist ook zo leuk om trouwvrouw te zijn. De lat ligt hoog en het is en uitdaging om altijd weer alles eruit te halen wat erin zit en eigenlijk nog net een beetje meer. En als ik dan naar huis ga, dan zweef ik bijna. Heerlijk.

Ik ben babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) in de gemeente Leusden, daar werk ik dan ook nooit zelfstandig, maar in iedere andere Nederlandse gemeente kan ik dat wel doen. Niet alleen in Amsterdam dus. Daarom heb ik naast deze site ook de website onvergetelijkeceremonie.nl.